2015. máj 28.

Kirúgtak...Mit tegyek?

írta: parizs73
Kirúgtak...Mit tegyek?

Ha ez megtörtént veled most vagy korábban és még mindig le vagy törve, akkor elég nehéz lehet végig olvasni bármilyen irományt. Nem is fogom most hosszan magyarázni. A lehető legrövidebben összefoglalom.

A legrosszabb, ha hagyod magad összezuhanni, ha sajnálod magad, ha aggódsz a jövődön. Ezek nem fogják megoldani a problémát!

Mit tehetsz? Főleg, ha nem számítottál rá.

Ki kell nézned a fejedből! Keresned kell valamit, ami jó lelkiállapotba hoz!

Bármi megfelelő lesz, amitől jobb kedved lesz. Legyen az akár egy kirándulás, nagy adag fagylalt, futás, kerékpározás, stb. Legyen ez az első teendőd. Annyira az első teendőd, hogy mindent tegyél félre és keress magadnak elfoglaltságot, amitől jobban érzed magad!!! 

A világot színesnek, fénylőnek, érdekesnek, kihívónak, vidámnak és jókedvűnek fogod látni - és ekkor nem az fog aggasztani, hogy mi történt veled, hanem hogy milyen új lehetőségek állnak előtted.

Ha nem így érzed magad, akkor folytasd tovább a jókedvre derítést! A legjobb a mozgással járó tevékenység. Addig csináld, amíg érezni fogod, hogy a jövőben rejlő lehetőségek érdekelnek. Akard a sikert és el fogod érni!

Bármikor azt érzed, hogy a negatív gondolatok rád törnek, kezdj újra bele abba, ami felvidít! A világ sokkal szebb lesz.

Van egy kedvenc filmem, a Matrix. Ebben mondja azt az orákulum (jelentése: mindentudó bölcs), hogy amikor valami véget ér, akkor egy új dolog elkezdődik.

Fogd fel a régi munkahely elhagyását egy új élet kezdetének és lépj tovább!

 

Szólj hozzá